Kassamyyjä kesäksi (20 h/vko) K-Rauta Lohja
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Työn kuvaus:
- kassamyynti ja asiakaspalvelu
- hyllytys ja esillepanot
- myymälän kauppakunnon ja siisteyden ylläpito


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- osaamisen mukaan mahdollisuus nostaa viikkotunteja
- palkkauksen TES:n mukaan


Lähetä hakemuksesi 13.02.2022 mennessä osoitteeseen antton.rossi@k-rauta.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhtikuu – syyskuu (aloitus ja työn kesto sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 7. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Antton Rossi, antton.rossi@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot