(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä, K-supermarket Rantakylä
K-supermarket Rantakylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Hei sinä asiakaspalveluhenkinen, reipas ja rempseä tyyppi: Lähde töihin supermarketiin!

Etsimme asiakkaallemme Rantakylän K-supermarketiin MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Pääset tekemään monipuolisesti lähes kaikkia supermarketin työtehtäviä. Olet välillä purkamassa tavarakuormia, palavelet asiakkaita kassalla tai luovutat ja otat vastaan postilähetyksiä sekä pidät huolta myymälän järjestyksestä mm. puhdistamalla hyllyjä ja järjestelemällä niitä.

Olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, tarkka, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta kaupan alan tehtävistä, mielellään päivittäistavarakaupan puolelta. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo kokemusta k-kauppojen kassajärjestelmästä, Veikkauksen toiminnoista, Postista ja/tai Matkahuollon palveluista. Mikäli jotain edellämainituista et vielä osaa, sinut perehdytetään kyllä.

Työsuhde on vakituinen ja työtunteja on keskimäärin 30h/vko. Kauppa on auki viikon jokaisena päivän, joten työvuoroja tehdään arkisin ja viikonloppuisin päiväsaikaan sekä iltaisin. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan ja palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen, huomioiden aiempi kaupan alan koulutus ja työkokemus.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi