Kassamyyjä K-Supermarket ja K-market Jeppis
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme MYYJIÄ K-supermarket ja K-Market Jeppikseen, Pietarsaareen

Myyjän tehtävään kuuluu pääasiassa erinomainen asiakaspalvelu kassalinjastolla. Taitojesi ja intosi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä opettelemaan myös muita kaupan tehtäviä eri osastoilla. Edellytämme, että työntekijä voi tehdä työvuoroja molemmissa liikkeissä (K-marketissa sekä K-Supermarketissa).

Työ on vaikutuinen ja aloitusajankohdasta voidaan neuvotella, kuitenkin elokuun aikana. Työtunteja on 20-35,7h h/vko. Työvuorot vaihtelevat kaupan aukioloaikojen puitteissa, painottuen iltaan ja viikonloppuun. Työ sopii hyvin opiskelijalle, kenellä on joustava aikataulu ja halua työskennellä vähintään 20h viikossa.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan (11,38 - 12,89 €/h) ja työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelusta tai intoa oppia uusia asioita
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua
Kykyä palvella asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi (kielitaidon ei tarvitse olla täydellinen, mutta sinun tulee pystyä palvelemaan asiakkaita molemmilla kielillä)


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työn 20h tai 37,5h sopimuksella
Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi myyjäksi
Hyvä perehdytyksen tehtäviin
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään ja päätöksiä saatetaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten jätäthän hakemuksesi meille jo tänään!

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476293
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari