(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä K-Rauta Lanternaan Helsinkiin
K-Rauta Lanterna (Rauta-Hannu Oy)

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua KASSAMYYJÄÄ osaksi K-Rauta Lanternan kassatiimiä. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen kassatyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Viihdyt K-Raudassa varmasti, jos:

Pidät monipuolisesta työstä - K-Raudan kassamyyjänä pääset nauttimaan mukavan monipuolisesta työnkuvasta: työsi painottuu kassatehtäviin, mutta pääset myös neuvomaan asiakkaita puhelinvaihteessa sekä työskentelemään kahvilassa.

Kassatyö on sinulle tuttua - Toivomme että olet työskennellyt kassatehtävissä aiemminkin, ja iloitset päästessäsi työskentelemään asiakkaiden parissa.

Rakastat reipasta meininkiä – K-Raudassa kukoistaa reilu meininki ja arvostava ilmapiiri.

Toivomme, että olet valmis astumaan kassamyyjän saappaisiin 1.4. Työt jatkuvat toukokuun loppuun asti, ja tunteja on tarjolla 30-37,5 h/viikko. Työvuoroja on kaikkina myymälän aukioloaikoina, myös viikonloppuisin, ja palkkaus määrittyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Sinä rautainen asiakaspalvelija, laita hakemusta tulemaan ja nappaa tästä loistotyöpaikka!

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta.