(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä K-Market Sodankylään
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Kaupan alan työt odottavat tekijäänsä!

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Pääset auttamaan asiakkaita ja saat arvokasta kokemusta kassatyöskentelystä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Sodankylän K -Marketiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Tuntimäärä on noin 20h /vko.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Toivomme työnhakijalta:

• motivaatiota

• hyvää asennetta työtä kohtaan

• joustavuutta

• luotettavuutta

• sujuvaa suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!

Eduksi luettavat asiat: Kaupan myyjä, Sodankylä, Kauppa, Lappi, Hyvä suomenkielen taito