(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Tehtävässä työskentelet nopeatempoisessa tavaratalossa kassalla. Olet asenteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen ja ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen tarjoaminen asiakkaille on sinulle ensisijaisen tärkeää. Lisäksi omaat aikaisempaa kokemusta kassatyöstä.

Kassamyyjän päätehtävänä on ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen takaaminen myymälän asiakkaille niin palvelun laadun kuin ripeydenkin tiimoilta. Tämän takia toivomme asiakaspalveluhenkisyyden olevan sinussa sisäsyntyistä ja hymysi hyytymätön hektisissäkin hetkissä. Oma-aloitteisen ja tehokkaan työotteen lisäksi, odotamme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä.

Työ alkaa niin pian kuin mahdollista ja kesto on sovittavissa. Työaika tehtävässä on 37,5 tuntia viikossa ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Korvausta energisestä työpanoksestasi kertyy kaupan TES:n mukaisesti. Työ kassalla edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ihmisvirtaa vilisevässä kaupassa, jossa työntekijöiden tyytyväisyyteen on panostettu viihtyisillä taukotiloilla ja oikeudella henkilökunta-alennuksiin. Työssä on mukavaa myös innostavan ja energisen työilmapiiri sekä reilujen ja kannustavien työkavereiden ansiosta.

Mikäli hypit nyt innoissasi tasajalkaa, ryhdy unelmien työpaikan hakuun heti, sillä me emme viivyttele vaan solmimme työsopimukset heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Klikkaa ilmoituksen lopusta hae tästä –täppää ja kerro meille hakemuskentässä miksi sinut tulisi valita, niin lähetämme sinulle videohaastattelukutsun, jossa pääset hurmaamaan meidät myös suullisesti!