(Poistunut julkaisusta)

Kassamyyjä ALKOon
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, olet vastuullinen ja työskentelet hyvällä fiiliksellä? Sinussa saattaa olla ainesta aidoksi alkolaiseksi! Haemme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ tekemään keikkoja Alkon myymälöissä Päijät-Hämeen alueella

Alkon kassalla pääset vastuulliseen rooliin laadukkaan asiakaspalvelun pariin. Kohtaat työpäiväsi aikana suuren määrän asiakkaita ja varmistat, että vierailu Alkossa päättyy positiiviseen palvelukokemukseen. Lisäksi vastuullasi on ikärajavalvonnasta huolehtiminen.

Etsimme työntekijöitä tositarkoituksella. Tämä tarkoittaa, että olet kiinnostunut sitoutumaan työskentelyyn pidemmäksi aikaa, ja keikkaluontoinen työ sopii elämäntilanteeseesi hyvin. Joustavuus on tässä työssä valttia!Työvuorot tulevat sinulle tietoosi lyhyellä varoitusajalla, mutta menet aina pelastamaan myymälän päivän. Pääset työskentelemään useissa eri toimipisteissä, joten toivomme, että sinulla on valmiudet tehdä vuoroja koko Lahden alueella. Kassajärjestelmä on kaikissa myymälöissä toki sama, mutta on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi vaihtuvissa ympyröissä ja uusien työkavereiden kanssa. Aiempi kokemus kassatyöskentelystä on edellytys tähän tehtävään. Alkolta saat hyvän perehdytyksen työhösi.

Keikkatyöntekijänä rakennat oman työvuorolistasi itse: ehdotamme sinulle vapaita työvuoroja, ja valitset itse mitkä niistä otat vastaan. Odotamme, että pystyt tekemään vähintään 3 vuoroa viikossa. Vuoroja on tarjolla maanantaista lauantaihin, mutta suurin osa niistä sijoittuu loppuviikkoon sekä juhlapyhiin ja iltoihin. Olethan siis valmis tarttumaan töihin erityisesti viikonloppuisin! Huomioithan myös, että Alko on työpaikkana savuton. Palkkauksessa noudatamme Alkon omaa työehtosopimusta, ja työsuhde solmitaan sinun ja Baronan välillä.

Alkoiko kiinnostaa? Haluamme kuulla sinusta lisää, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

• täysi-ikäisyys

• suomen kielen taito

• kassakokemus