Kassamyyjä (20h/vko) K-Rauta Otra Nekala, Tampere
K-Rauta Otra Nekala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Osa-aikainen kassamyyjä, 20h/vko 17.1.-31.10.2022


Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta innostuvaa kassamyyjää. Olet etsimämme työntekijä, kun haluat oppia uutta, olet ahkera, huolellinen sekä oma-aloitteinen ja hymysi välittyy asiakkaalle maskinkin takaa. Meillä iloinen kassatyöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Otra-Nekalassa on yllättävän helppoa.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022 osoitteeseen janne.enqvist@k-rauta.fi
Tehtävä on osa-aikainen 20h/vko ja määräaikainen 30.10.2022 asti. Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viimeistään viikolla 5. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Janne Enqvist, janne.enqvist@k-rauta.fi.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot