Kassamyyjä (15-30 h/vko) kesäksi K-Market Ruutana
K-Market Ruutana

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.


Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.


Meillä K-Market Ruutanassa työskentelet iloisessa porukassa. Asiakaspalvelu ja hyvä työilmapiiri on meille kaikille sydämenasia.


K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:


- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- töitä koko kesän ajaksi


Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Kesätyö K-Market Ruutana” 12.02.2022 mennessä osoitteeseen paivi.kangas-lahti@k-market.com.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö, työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot