(Poistunut julkaisusta)

Kassajärjestelmän asiantuntija
Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Sunborn Oy on kansainvälinen perheyritys. Konsernin liiketoimintayksiköitä ovat mm. Naantalin ja Ruissalon kylpylät,  Turun Logomon- ja Helsingin Kulttuuritalon ravintola- ja tapahtumatuontanto  sekä hotellit Lontoossa ja Gibraltarilla.  Sunborn – konsernin toimintaan kuuluu hotelli-, ravintola- ja terveyspalveluiden lisäksi maahantuontia ja jälleenmyyntiä.

 

Etsimme it-osastolle Oracle Hospitality RES 3700 kassajärjestelmän ammattilaista.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, kun sinulla on vahva osaaminen RES 3700 taustajärjestelmien käytöstä (tuotehallinta, myyntinäyttöjen hallinta ja raportointi) ja vahva osaaminen MyMicros ja MyInventory -pilvipalveluista.
Toimit myös RES 3700-tukihenkilönä yrityksen eri toimipisteiden henkilökunnalla ja tehtävään liittyy aktiivinen henkilöstön koulutus kassajärjestelmän käytössä.

Työpisteesi sijaitsee Juhana Herttuan Puistokadulla Sunbornin hallinnossa Turussa, mutta töitä tehdään myös Turun ja Helsingin toimipaikoissa tarpeen mukaan.

Sovit tehtävään, mikäli:

  • sinulla on soveltuva koulutustausta ja/ tai osaaminen alalta 
  • olet positiivisesti asennoitunut ja yhteistyökykyinen
  • siedät painetta ja tartut haasteisiin oma-aloitteisesti
  • pidät ongelmaratkaisusta ja muiden neuvomisesta teknisissä ongelmissa
  • sinulla on ajokortti

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten projektien parissa. Toimit neljän hengen IT-tiimissä vastuullisena asiantuntijana.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 16.9.2018. Huomioithan, että hakemuksia saatetaan käsitellä jo hakuaikana.