(Poistunut julkaisusta)

Kassa-tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haluatko työn, jossa pääset työskentelemään kansainvälisessä toimistoympäristössä skandinaavista tyylisuuntaa edustavan ravintolakonseptin parissa ja palvelemaan asiakasta ennennäkemättömällä tavalla?

Me ISS:llä haluamme tehdä ruokailukokemuksen elämykseksi, joka rakentuu nautittavasta ruuasta ja palvelusta, viihtyisästä sisustuksesta ja tuoksuista. Ruokafilosofiamme perustuu pohjoismaisiin makuihin ja maittavasti maustettuun ruokaan. Tavoitteenamme on rakentaa kokonaisvaltainen elämys ravintolamaisessa miljöössä, jossa viihdytään. Lounaan lisäksi rakennamme asiakkaidemme toiveiden mukaisia edustus- ja tapahtumapalveluita.


Haemme persoonallista ja "Service With A Human Touch"- asenteella varustettua KASSATARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Vantaan Hakkilaan.

Työtehtävä on kokoaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.8.2019 saakka. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–19 välille, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös myöhemmin illalla tai viikonloppuisin. Toivomme sinun aloittavan työssä elokuun puolivälissä.

Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja luova persoona. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, ja innostut työstäsi yhä uudelleen. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Julkiset kulkuyhteydet kohteeseen ovat haasteelliset, joten mahdollisuudesta käyttää autoa työmatkoihin on hyötyä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Pystyt sopeutumaan joustaviin työaikoihin. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi.

Tarjoamme ison organisaatiomme tuen sekä mahdollisuuden kehittää ja kouluttaa itseäsi ISS-urallasi eteenpäin. Me ISS:llä olemme matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi, tule mukaan, me tarvitsemme sinun työpanostasi saavuttaaksemme kunnianhimoisen tavoitteemme.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 17.6.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Liitäthän hakemukseen myös CV:si.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut