(Poistunut julkaisusta)

Kassa-Tarjoilija Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018 

Haemme nyt edustustaitoista ja oma-aloitteista TARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Turkuun.


ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS:n ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.


Tarjoilijana huolehdit monipuolisista tarjoilijan tehtävistä henkilöstöravintolan lounaalla, kokous- ja edustustarjoilussa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja kassatyötä.  Työaika on klo 6.00-17:00 välisenä aikana, vain harvoin on tarve ilta- tai viikonlopputyölle. Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko ja määräaikainen 31.12.2020 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Edellytämme tehtävässä kattavaa työkokemusta erilaisista henkilöstöravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävistä. Sujuvan suomen kielen lisäksi toivomme sinulta kykyä toimia asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi. Tarvitset työssäsi hyvää kuntoa ja paineensietokykyä kiireenkin keskellä. Opit mielelläsi uusia asioita, ja pystyt tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen. Sinulla on myös suoritettuna hygienia- ja anniskelupassi.


Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Hyvä tiimi ja suuren yrityksen monipuoliset mahdollisuudet tukevat kehitystäsi ja etenemistäsi alan ammattilaisena.


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 25.3.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -