(Poistunut julkaisusta)

Kassa-tarjoilija pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt innokasta kassa-tarjoilijaa pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus.

Haemme asiakaspalveluhenkistä, iloisella asenteella ja ravintolakokemuksella varustettua kassa-tarjoilijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi 15.11- 13.5. 2019 ravintolaamme pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme niin maukasta lounasruokaa kuin upeita edustuskokemuksia ravintoloissamme ja tarvitsemmekin joukkojamme vahvistamaan henkilöä, joiden työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, kahvilatyötä, lounastarjoilua ja mahdollisesti tilaustarjoiluja sekä anniskelua.

Edellytämme työssä onnistumiseksi, että olet oma-aloitteinen ja pystyt tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn, pidät kiireen keskellä työskentelystä ja sinulla ei hymy hyydy helposti!

Pystyt toimimaan asiakaspalvelutilanteissa englannin ja mahdollisesti ruotsin kielellä. Arvostamme lisäksi positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja ja innokkuutta oppia uusia asioita. Suorastaan janoat haasteita eikä vaihteleva työaika ole sinulle este. Kiinnostuitko? Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme ansioluetteloineen 31.10. mennessä.

Tarvittaessa lisätietoa työstä saa operatiivisilta päälliköiltä, Satu Kacer (p. 040182 4534) ja Ritva Mähönen (p. 040 637 1507). Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla satu.kacer@palmia.fi tai ritva.mahonen@palmia.fi