(Poistunut julkaisusta)

Kassa-tarjoilija Horisonttiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme AMMATTITAITOISTA KASSATARJOILIJAA Ravintola Horisonttiin, kaupungin kattojen ylle.

Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta. Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Kassatarjoilijana työnkuvaasi sisältyy muun muassa asiakaspalvelu ja myynti, kassatyöskentely, kokoustarjoiluista huolehtiminen, siisteyden ylläpitäminen sekä avustavia keittiötehtäviä. Työ on kokoaikainen. Ravintola on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-14. Pääsääntöisesti työaikasi on 7-14.45. Toivomme sinulta joustavuutta.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava sekä monipuolista työtä pelkäämätön tiimityöskentelijä. Toivomme sinulta vahvaa fyysistä kuntoa sillä osa kokoustarjoiluista toimitetaan viereisiin rakennuksiin. Suomenkielen osaaminen on tässä työssä pärjäämisen edellytys.
Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 3 hengen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Irene Westerlund numerosta 040 3585 790. Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.19 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.