(Poistunut julkaisusta)

Kassa-tarjoilija Helsingin kaupungintalolle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Haemme kassa-tarjoilijaa Helsingin kaupungintalon ravintolapalveluihin.

Vastaikään uudistetussa kaupungintalon ravintolassa on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut, sekä täydet anniskeluoikeudet. Toimimme myös tilausravintolana. Kaupungintalon keskeinen ja historiallinen sijainti kutsuu kaupunkilaisten lisäksi myös turistit nauttimaan monipuolisista palveluistamme.

Kassa-tarjoilija toimii pääasiassa uudistetussa ravintolasalissa asiakkaitamme palvellen.
Asiakkaamme nauttivat aamiaisesta, monipuolisesta lounaasta ja kahvilapalveluista.
Työvuorot painottuvat arkipäiviin. Huolehdimme myös kaupungintalon kaikista tasokkaista kokous- ja edustustarjoiluista, sinulla on mahdollisuus työskennellä ravintolasalin lisäksi kaupungintalon muissa tarjoilutehtävissä ammattitaitosi mukaisesti.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja sydämellään hyvää asiakaspalvelutyötä tekevä reipas alan ammattilainen. Anniskelupätevyys ja hygieniapassi ovat edellytys työskentelylle.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2019 mennessä. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa ravintolatoimenpäällikkö Jani Piirainen numerosta 050 567 5462.


Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi