(Poistunut julkaisusta)

Kassa-/osastomyyjä (Ylöjärvi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Etsimme nyt kaupan alan asiakkaallemme ahkeraa ja aktiivista

KASSA-/OSASTOMYYJÄÄ

Ylöjärvelle.

Työtehtävät koostuvat sekä kassatyöskentelystä että osastolla tapahtuvasta myyntityöstä ja kuorman purkamisesta. Huolehdit vuorossasi myymälän siisteydestä ja asiakkaiden aktiivisesta palvelemisesta. Etsinnässä on ennen kaikkea oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö, joka tuo oman osansa positiiviseen työyhteisöön. Aikaisempi kokemus kaupan alalta on hakijalle tietenkin eduksi ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista.

Töitä on tarjolla n. 30 h/vk kaupan eri aukioloaikoina, joten odotamme sinulta joustavuutta työskennellä vaihtelevasti eri vuoroissa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat näillä näkymin elokuun loppuun asti. Hyvälle työntekijälle töitä voi kuitenkin olla tarjolla pitkäaikaisesti! Palkkaus kaupan alan TES:n mukaan. 

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, niin pääset hakuprosessiin mukaan! Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=400 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.