(Poistunut julkaisusta)

Kassa-/osastomyyjä KIIRE (Ylöjärvi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme nyt kaupan alan asiakkaallemme PIKAISELLA AIKATAULULLA ahkeraa ja aktiivista

KASSA-/OSASTOMYYJÄÄ

Ylöjärvelle.

Työtehtävät koostuvat sekä osastolla tapahtuvasta myyntityöstä ja kuorman purkamisesta että kassatyöskentelystä. Huolehdit vuorossasi osaston siisteydestä ja asiakkaiden aktiivisesta palvelemisesta. Etsinnässä on ennen kaikkea oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva henkilö, joka tuo oman osansa positiiviseen työyhteisöön. Aikaisempi kokemus kaupan alalta on hakijalle tietenkin eduksi.

Työtä on tarjolla n. 30 h/vk kaupan eri aukioloaikoina, joten odotamme sinulta joustavuutta työskennellä vaihtelevasti eri vuoroissa. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat näillä näkymin vuoden loppuun asti. Hyvälle työntekijälle töitä voi olla tarjolla pitkäaikaisesti. Palkkaus kaupan alan TES:n mukaan. 

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme osoitteessa www.alenconsulting.fi/tyopaikat mahdollisimman pian, niin pääset hakuprosessiin mukaan!

Voit myös soittaa suoraan HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.