(Poistunut julkaisusta)

Kassa / Myyjää
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kalajoen myymälään nopealla aikataululla

KASSA / MYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu kassatehtävät, asiakaspalvelua ja tuotteiden esillepanoa sekä muut myymälän tehtävät eri osastoilla.  

Odotamme sinulta aktiivista työskentelytapaa, reipasta ja iloista asennetta. Olet asiakaslähtöinen, huolellinen, joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kassatyöskentely katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle noin 2 kuukauden työsuhteen ja mielenkiintoisen työn 20h/vko, työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 8.12.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Amanda Rytioja puhelin 044 272 6531 ja aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.