(Poistunut julkaisusta)

Kassa / Myyjä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Kokkolan ja Pietarsaaren myymälään loppuvuoden ja alkuvuoden kiireisiin

KASSA / MYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa kassatehtävät ja tuotteiden esillepanoa osastolla.  

Odotamme sinulta aktiivista työskentelytapaa, reipasta ja iloista asennetta. Olet asiakaslähtöinen, huolellinen, joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kassatyöskentely katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle noin 2 kk määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työn 20-30h/vko, työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Uniflexin HR koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 tai tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.