(Poistunut julkaisusta)

Kassa-myyjä elintarvikeosastolle Gammelbyhyn
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

 


Haluatko työskennellä asiakkaiden parissa? Nautitko tekemisestä ja viet asioita ripeästi loppuun saakka? Oletko kiinnostunut kaupan alasta? Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kassamyyjää tuore-elintarvikeosastolle takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun.


 


Tehtävänkuvaus


 


Kassa-myyjänä toimit tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaidemme myymäläkokemus on positiivinen. Työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelua kassalla sekä myymälässä, tuotteiden hyllytystä sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä sekä myymälätilan siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtimista. Kassa-myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkottaen, joten työ vaatii tekijältään myös erinomaista fyysistä kuntoa, voimaa ja liikkuvuutta.


 


Mitä odotamme sinulta?


   • Sinulla on positiivinen asenne ja aito halu työskennellä asiakaspalvelutehtävässä.  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja.  • Sinulla on hyvä paineensietokyky, tartut oma-aloitteisesti toimeen ja viet asioita tehokkaasti loppuun asti.  • Haluat tehdä työsi hyvin, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi sekä kiinnostunut myös sen kehittämisestä.


  • Tuore-elintarvikeosaaminen katsotaan eduksesi.

 


Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus kaupan alaa ja myymälätyöskentelyä kohtaan.


 


Mitä tarjoamme?
Me Tokmannilla pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikessa mitä teemme. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja tavoitteenamme on myös jatkuvasti kehittyä ja oppia yhdessä. Tarjoamme sinulle:


 


  • Monipuolisen ja vaihtelevan työn nopeatempoisessa toimintaympäristössä

  • Mukavat työkaverit ja mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä  • Kattavan perehdytyksen tehtävään  • Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaisena sekä edetä omalla urallasi  • Vastuullisen työnantajan sekä ison konsernin henkilöstöedut 


Hakuohje ja lisätiedot


 


Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia. Kassa-myyjän työtä tehdään kaikissa vuoroissa ja myös viikonloppuisin myymälän aukioloaikojen mukaisesti.  


 


Hae tehtävää viimeistään 19.8. täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Anne Huhtinen sähköpostitse anne.huhtinen@tokmanni.fi .