Kassa- ja varastomyyjiä kesäksi K-Rauta Tornio
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2021

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kassamyyjä / varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Torniossa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 16-18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Varastomyyjä 16-18 vuoden ikää
-Varastomyyjä etsii ja auttaa lastaamaan asiakkaille tavarat ,joita hänelle on myyty. Esim. puutavara , eristeet. Varastolla työtehtäviin kuuluu myös tavaroiden järjestely, Kuormien kerääminen ja purkaminen.


Kassamyyjä 18-vuoden ikää
-Kassamyyjä: Tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, tavaroiden hyllyttäminen, siisteys. Rautakaupan asiakkaiden palveleminen.


Meillä K-Rauta Torniossa työskentelet 9 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan kesätyöpaikan useilla eri osastoilla:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaveri


Lähetä hakemuksesi 31.03.2022 mennessä osoitteeseen mika.innanen@k-rauta.fi


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.


Tehtävä on määräaikainen kokoaikainen kesätyö alkaen viimeistään 9.5.2022 jatkuen 30.9.2022 (kesto sovittavissa). Viikkotyöaika sekä työsuhteen kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 14. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Innanen, puh 050 4305825.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot