Kassa- ja pakettipalveluvastaava K-Market Erottaja, Helsinki
K-Market Erottaja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Market Erottajalle.


K-Market Erottaja on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, lämmöllä palveleva myymälä. Myymälämme on varustettu monipuolisella ja laadukkaalla, asiakkaidensa toiveiden mukaisella tuotevalikoimalla. Investoimme jatkuvasti kasvuumme ja olemmekin onnistuneesti kauppaamme kehittämällä kasvattaneet myyntejämme merkittävästi.


Kasvumme taustalla on huipputiimi, jossa jokainen työntekijä vastaa omalla panoksellaan asiakkaan ostoskäynnin onnistumisesta. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä tavoitteellisuutta tekemisessämme. Kaikki toimivat tehtävissään ketjun pelisääntöjen ja menetelmien mukaisesti, tavoitteinamme asiakastyytyväisyys, myynti, tulos ja toiminnan sujuvuus. Uskomme myös, että tyytyväinen työntekijä luo tyytyväisiä asiakkaita. Siksi teemme parhaamme, että meillä jokainen työntekijä viihtyy työssään!


Etsimme K-Market Erottajalle ammattitaitoista ja motivoitunutta kassa- ja pakettipalveluvastaavaa. Työtehtäviin kuuluu kassatehtävien lisäksi pakettipalvelut mm. posti, UPS ja matkahuolto. Odotamme osastovastaavan ottavan hyvin huomioon asiakaskuntamme ja asiakastoiveet. Osaston vastuun lisäksi työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelua ja mahdollisesti myymälän muita tehtäviä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Lue alta tarkemmin avoimesta paikastamme ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian!


Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista.


Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastoasi, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.


Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.


Toivomme sinulta:
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- monipuolista työkokemusta kaupan alalta muutaman vuoden ajalta
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn vastuullisessa roolissa
- kykyä ohjata ja kannustaa kaupan tiimiä työhönsä
- osaamista kaupan tunnusluvuista ja tunnuslukuihin vaikuttavista toimenpiteistä
- motivaatiota myymälän kehittämiseen sekä kaupan alan trendien seuraamiseen
- joustavuutta ja nopeatempoiseen työympäristöön sopeutumista
- osaamista K90 –kassajärjestelmästä, Qlik Sense –raportointiohjelmasta, SAP 2 –järjestelmästä sekä Honeywell -mobiilipäätteestä
- valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa


Eduksi katsomme:
- kielitaito
- kokemusta kaupan alan esimiestehtävistä


Tarjoamme sinulle:
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- monipuoliset ja vastuulliset kaupan työtehtävät Helsingin ytimessä
- kannustavan ja nuorekkaan työympäristön huipputyökavereilla ja mukavilla asiakkailla
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- K-ryhmän henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Tom Färd, sähköposti tom.fard@k-market.com.
Lähetä hakemuksesi 26.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.


Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot