(Poistunut julkaisusta)

Kassa- ja asiakaspalveluvastaava
Biltema Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja reipas kaupan alan ammattilainen ja haluat vastuullisen tehtävän, jossa huolehdit koko osaston toiminnasta?

Haemme nyt Bilteman Helsingin tavarataloon kassa- ja asiakaspalveluvastaavaa

Kassa- ja asiakaspalveluvastaavana vastaat tavaratalon asiakaspalvelupisteen toiminnasta, kassarutiineista, tavaratalon rahaliikenteestä ja oikeasta miehityksestä kassa- ja asiakaspalvelupisteessä. Lisäksi vastaat reklamaatioiden ja palautusten oikeanlaisesta käsittelystä ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Toimit myös osana tavaratalon johtoryhmää ja vastaat vuorollasi koko tavaratalon toiminnasta.

Odotamme sinulta:

  • Kaupan alan koulutusta ja työkokemusta vähittäis- tai päivittäistavarakaupasta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta ja hyvää organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä oikeanlaista tekemisen meininkiä ja yhteistyökykyä
  • Kokemus ja osaaminen kassa- ja asiakaspalvelupisteen toiminnoista katsotaan eduksi
  • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa

Tarjoamme:

  • Vastuullisen ja monipuolisen työn yhdessä Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista
  • Perehdytyksen ja tuen tehtävän menestykselliseen hoitamiseen
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työuralla etenemiseen
  • Viihtyisän työympäristön ja hyvän työilmapiirin

Tehtävä on kokoaikainen, kuukausipalkkainen ja työaika on keskimäärin 37,5 h/vko. Palkkaus Kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 16.11.2018 mennessä Helsingin tavaratalon tavaratalopäällikkö Nana Levoselle osoitteeseen: manager.helsingfors@biltema.fi.

Sähköpostin otsikoksi ”Biltema Suomi Oy Helsinki / Kassa- ja asiakaspalveluvastaava”

Lähettämällä työhakemuksensa Biltema Suomi Oy:lle hakija antaa suostumuksensa henkilötietojensa GDPR:n mukaiseen käsittelyyn. Työhakemuksessa annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja käytetään ainoastaan rekrytointiprosessissa.