(Poistunut julkaisusta)

Kassa- / edustustarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluatko päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä ja päästä kehittämään ammatillisia taitojasi?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä KASSA- / EDUSTUSTARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Turun seudulle.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Meillä vastaat monipuolisista tarjoilijan tehtävistä henkilöstöravintolan lounaalla, kokous- ja edustustarjoilussa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06.30-16 välillä, ainoastaan muutaman kerran vuodessa saattaa olla ilta- tai viikonlopputöitä. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa. 

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus tarjoilu ja asiakaspalvelutehtävistä sekä alan koulutus. Toivomme myös, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, ajantasalla olevia IT-taitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Eduksi katsomme kassajärjestelmätuntemuksen ja mahdollisuuden joustaa työajoissa

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.12.2019 ja työ alkaa 13.1.2020 ja viimeistään 20.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -