(Poistunut julkaisusta)

Kassa-/edustustarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme nyt edustustaitoista ja oma-aloitteista KASSA-/EDUSTUSTARJOILIJAA asiakaskohteeseemme Espoon Otaniemeen.

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS:n ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Kassatarjoilijana huolehdit monipuolisista tehtävistä henkilöstöravintolassa lounaalla sekä kokous- ja edustustarjoilussa. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua, kassatyötä, linjaston täyttöä ja kahvituksia. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 6.00-23.00 välille, mutta työ sisältää ajoittain myös viikonloppuvuoroja. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde on vakituinen.

Edellytämme tehtävässä kattavaa työkokemusta erilaisista henkilöstöravintolan asiakaspalvelu- ja tarjoilutehtävistä ja/tai alan perustutkintoa. Sujuvan suomen kielen lisäksi toivomme sinulta kykyä toimia asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi. Tarvitset työssäsi hyvää kuntoa sekä organisointi- ja paineensietokykyä kiireenkin keskellä. Opit mielelläsi uusia asioita, ja pystyt tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen. Sinulla on myös suoritettuna hygienia- ja anniskelupassi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Hyvä tiimi ja suuren yrityksen monipuoliset mahdollisuudet tukevat kehitystäsi ja etenemistäsi alan ammattilaisena.

Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 15.11.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -