(Poistunut julkaisusta)

Kaso-oviasentaja
Kaso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme Kaso Oy:lle turvaoviasentajaa. Työsuhde on vakituinen ja tehtävän aloitus sovittavissa hakijan toiveiden mukaan. Työskentelet päivävuorossa, 37,5h viikossa.

Oviasentajana työnkuvaasi kuuluu Kason turvaovien asennus asiakaskohteisiin. Toimit turvaoviasennusten ammattilaisena ja suoritat asennuskeikkojen lisäksi myös reklamaatiokäyntejä sekä laadunvarmistustehtäviä. Työ pitää sisällään myös muiden Kaso Oy:n tuotteiden asennuksia. Asennus- ja huoltotehtäviä asiakaskohteisiin suoritetaan sisätiloissa. Työssäsi liikut suurimmaksi osaksi Etelä-Suomessa, mutta asennuksia ja huoltoja tehdään myös muualla Suomessa. Tehtävässä edellytetään nuhteetonta taustaa, sillä työskentelet myös korkean turvallisuuden kohteissa.

Toivomme sinulta kokemusta metallialan tehtävistä. Kokemus teollisuusoviasentajan tai lukkosepän tehtävistä katsotaan hakijan eduksi, sillä Kaso Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. kassakaapit, paloturvakaapit ja holvinovet. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta organisointikykyä sekä oma-aloitteista työotetta. B-ajokortti on välttämätön työn liikkuvuuden vuoksi. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Kaso Oy tarjoaa työhön valitulle puhelinedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, työterveyshuollon palvelut, liikuntasetelit ja aidosti hyvän työporukan. Tehtäviin tarjotaan täysi koulutus, joten et joudu suoraan syvään päähän vaan käyt läpi kattavan perehdytyksen tehtäviin niin lukko- kuin oviasennuksissakin. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Kaso Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta, lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Huomaathan että rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten kaikki yhteydenotot tulee osoittaa Baronalle. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä.