(Poistunut julkaisusta)

Käsittelijä, Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassalle kahta käsittelijää. Työsuhde alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsopimus on määräaikainen vuoden 2018 lokakuun loppuun. Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä.

Käsittelijänä työskentelet osana etuuskäsittelytiimiä huolehtien ansiopäivärahan jatkohakemusten ja soviteltavien hakemusten itsenäisestä valmistelu- ja selvitystyöstä, päätöksien antamisesta sekä maksatuksesta. Työssäsi tulkitset ja sovellat työttömyyskassan toimialaan liittyviä lakeja ja asetuksia. Lisäksi ohjeistat ja neuvot työttömyyskassan asiakkaita sekä suullisesti että kirjallisesti. Jäsenistön ohella toimit yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa vastaten samalla liiton ja työttömyyskassan myönteisen julkisuuskuvan muodostumisesta.


Edellytämme sinulta

Itsenäistä, vastuullista ja ratkaisukeskeistä työotetta
Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja
Kokemusta asiakirjojen hallinnasta


Tarjoamme sinulle

Haastavan ja mielenkiintoisen päivätyön
Kilpailukykyiset henkilöstöedut


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta joko työttömyysturva-asioiden käsittelystä tai muusta hakemusten käsittelystä


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si palkkatoiveineen.

Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Suvi Kuusisto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
p. 020 7206 433
suvi.kuusisto@staffpoint.fi