(Poistunut julkaisusta)

Käsinpakkaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Oletko kiinnostunut pakkaustehtävistä? Haemme Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkoja ja motivoituneita käsinpakkaajia määräaikaisiin projekteihin vuoden loppuun asti.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuororssa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työt alkavat kevään aikana, ja kestävät ainakin vuoden loppuun asti. Työt koostuvat pääosin käsin tehtävistä pakkaustöistä, mutta voivat sisältää myös muita esimiehen osoittamia tehtäviä, kuten tuotantokoneiden operointia ja laaduntarkkailua. Tehtävässä hyvin pärjäävillä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä tiimipelaajan mentaliteetti. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset tekemään paljon käsillä ja työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten liikkuminen kaikkiin vuoroihin onnistuu ongelmitta. Olitpa sitten etsimässä vain määräaikaista työsuhdetta vuoden loppuun tai mahdollisuutta päästä hyvin sujuneen määräaikaisuuden kautta pidempäänkin työsuhteeseen, voit jättää hakemuksesi meille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi