(Poistunut julkaisusta)

Käsinpakkaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Oletko kiinnostunut pakkaustehtävistä? Haemme Vantaan Martinlaaksossa hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkoja ja motivoituneita käsinpakkaajia.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työt alkavat helmikuussa ja kestävät ainakin heinä-elokuuhun asti. Työt koostuvat pääosin käsin tehtävästä pakkaustyöstä, mutta voivat sisältää myös muita esimiehen osoittamia tehtäviä.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Topi Peltoluhdalta - topi.peltoluhta@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: 3-vuorovalmius, Nuhteeton tausta