Käsinpakkaaja vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Oletko kiinnostunut tuotannon lajittelu- ja kasaustehtävistä? Haemme asiakasyrityksellemme erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle tarkkoja ja motivoituneita käsinpakkaajia.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa. Työt koostuvat pääosin muovituotteiden kasaus-, lajittelu- ja laaduntarkastustehtävistä, mutta voivat sisältää myös muita esimiehen osoittamia tehtäviä. Töiden on tarkoitus alkaa alkuvuodesta 2022 ja jatkua alustavasti vuoden 2022 kesäkuun loppuun.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, perustason tietoteknisiä taitoja ja hyvää perusfysiikkaa, sillä työ on pääosin seisomatyötä. Edellytämme sinulta valmiutta sitoutua töihin täysipäiväisesti ainakin vuoden 2022 kesäkuun loppuun. Myös aikaisempi kokemus vuorotöiden tekemisestä on eduksi, mutta tärkeintä on, että koet pystyväsi työskentelemään kaikissa vuoroissa aamulla, illalla ja yöllä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548237
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Kerava, Espoo