(Poistunut julkaisusta)

Käsinpakkaaja vuorotyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko kiinnostunut tuotannon lajittelu- ja kasaustehtävistä? Haemme Länsi-Vantaalle erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, kehäradan kupeessa, sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkoja ja motivoituneita käsinpakkaajia.

Tarjoamme kokoaikaista työtä, jota tehdään 3-vuorossa moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa Länsi-Vantaalla. Työt alkavat kesän aikana ja kestävät ainakin maaliskuun 2020 loppuun asti. Työt koostuvat pääosin muovituotteiden kasaus-, lajittelu- ja laaduntarkastustehtävistä, mutta voivat sisältää myös muita esimiehen osoittamia tehtäviä. Tehtävässä hyvin pärjäävillä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiselle. Valinnassa ratkaisevat hakijan asenne, sekä halu ja kyky oppia uusia asioita ja toimia osana tiimiä. Työtehtävissä suoriutuminen vaatii sujuvaa suomen kielen hallintaa sekä virheetöntä värinäköä. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, perustason tietoteknisiä taitoja ja hyvää perusfysiikkaa, sillä työ on pääosin seisomatyötä. Edellytämme sinulta valmiutta sitoutua töihin täysipäiväisesti ainakin ensi vuoden kevääseen asti. Myös aikaisempi kokemus vuorotöiden tekemisestä on eduksi, mutta tärkeintä on, että koet pystyväsi työskentelemään kaikissa vuoroissa aamulla, illalla ja yöllä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi