(Poistunut julkaisusta)

Käsinpakkaaja Orion Diagnosticalle
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme käsinpakkaajia vuorotöihin terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden haasteellisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orion Diagnosticalle Espooseen uusia työntekijöitä diagnostisten testien pakkaustehtäviin. Työtehtävät ovat pääasiassa käsinpakkausta, mutta voivat sisältää myös pakkauskoneen käyttämistä sekä muita tuotannon työtehtäviä. Töitä tehdään katkeamattomassa 2-vuorossa arkisin ja viikonloppuisin, mutta toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä 3-vuorossa. Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2019 loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä on aito mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa. Tutustu tarkemmin Orion Diagnosticalla työskentelyyn tästä: https://youtu.be/CYSE4IkC3LA

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään Suomessa toimivaan yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. Orion Diagnostica on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.