Käsimies massiivipurkuun
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Nurmijärvellä sijaitsevalle työmaalle ahkeria ja itse-ohjautuvia purkutyöntekijöitä massiivipurkuun. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden purkutöitä. Työ sisältää myös letkutusta ja purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus massiivipurkutöistä katsotaan hakijan eduksi, mutta aikaisempi kokemus ei ole vaatimus. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne on tärkeää. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä tehdään myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneella työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Järvenpää, Keski-Uusimaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498019
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Nurmijärvi