Käsimies massiivipurkuun
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Terve! Haemme asiakasyrityksellemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille innokkaita ja motivoituneita käsimiehiä massiivipurkuun. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden purkutyöt. Työ sisältää myös purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus massiivipurkutöistä katsotaan hakijan eduksi. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävällä ja innostuneella asenteella pääsee pitkälle. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä, sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä voidaan tehdä myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä kohtuullista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat voivat sijaita etäällä julkisista yhteyksistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen ja auttavaisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Reippaalla työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pian.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478259
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa