Käsimies massiivipurkuun, syksy 2021
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Hei! Haemme vaihteleviin kohteisiin ympäri pääkaupunkiseutua ahkeria ja motivoituneita käsimiehiä massiivipurkuun syksylle 2021. Työtehtäviin kuuluu käsimiehen työt kuten purkujätteen lajittelu, letkutus ja kaivinkonekuskin avustaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen massiivipurkutöistä. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävällä ja innostuneella asenteella pääsee pitkälle. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä, sekä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä voidaan tehdä myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä ja kohtuullista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työmaat voivat sijaita etäällä julkisista yhteyksistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Reippaalla työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle! Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pian.

Lisätietoja tehtävästä:
HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505338
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa