Käsimies massiivipurkuun Lohjalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Lohjalla sijaitsevalle työmaalle innokkaita ja motivoituneita käsimies massiivipurkuun. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisten kohteiden purkutöitä. Työ sisältää myös purkujätteen lajittelua sekä kaivinkoneenkuljettajan avustamista. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:  
Toivomme ennen kaikkea reipasta, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Aikaisempi kokemus massiivipurkutöistä katsotaan hakijan eduksi. Työtä tehdään pääosin ulkona, joten säänkestävä ja innostunut asenne on tärkeää. Toivomme aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työtä voidaan tehdä myös iltavuorossa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Tässä työtehtävässä menestymiseen vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä sydämellisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Sähäkällä ja hyvällä työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle työkeikalle!

Työt alkavat sopimuksen mukaan pian!

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Lohja, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot