Käsilumityöntekijöitä
Barona Rakennus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Etsimme arjen sankareita helpottamaan ihmisten arkea lumisateiden keskellä. Työt alkavat usein aamuvarhaisella ja jatkuvat sateesta riippuen päivälläkin.

Haemme Rovaniemelle lapion varteen ja lumenpudotukseen vielä lisää reippaita työntekijöitä talvikaudelle Rovaniemen työkohteisiimme.

Toimenkuvaasi kuuluu erilaisten kiinteistöjen ja työmaiden puhdistaminen lumesta. Työ voi sisältää niin lapioimista maan tasossa, kuin lumenpudotusta katolla. Toivomme tekijältä sinnikästä, työhön tarttuvaa ja pelkäämätöntä asennetta työtä kohtaan.

Lumisade ei varoita tulostaan etukäteen, joten haemme työtekijötä, jotka ovat ennakkoluulottomia aikaisten herätysten ja paukkupakkasten suhteen. Olet hakemamme henkilö, mikäli pidät fyysisestä työstä, etkä säikähdä lumisia olosuhteita. Odotamme myös reipasta asennetta ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään perehdytetään, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä.

Työturvallisuus on tässä työssä ykkösjuttu, joten tekijän tulee olla huolellinen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on hakijalle eduksi.

Työkohteet sijaitsevat Rovaniemen alueella.Palkka määräytyy TES:n mukaan. Sinulla ei tarvitse olla omia välineitä tai työvaatteita tätä työtä varten. Työ on keikkaluonteistä, joten voit yhdistää opinnot tai toisen työn tämän työn kanssa hyvin.

Hakemustasi jo odottaa Baronan Sari Gröhn 0444602088, sari.grohn@barona.fi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot