Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Oletko ulkotyössä viihtyvä lumen lähettiläs, jota työn fyysisyys lähinnä houkuttelee eikä varhainen herätyskään inhota? Voit olla etsimämme puhtaiden ulkoalueiden sankari, jatka lukemista! 

Etsimme tulevalle talvelle KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemelle.

Töitä on tarjolla lokakuulta alkaen arviolta maaliskuun loppuun saakka, ja työt voivat jatkua kesätöiden merkeissä. Vuoroja on tarjolla lumitilanteesta riippuen, joten toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Työskentelet keikkalaisena, eli voit hakea tätä työtä myös esimerkiksi opintojesi ohelle.

Lumen lähettilään työtehtäviin kuuluvat lumen kolaaminen, lapiointi ja hiekoitukset. Käsilumityöntekijöinä työskentelevät arjen sankarit aloittavat työpäivänsä pääsääntöisesti varhain kello 4-7 välillä, ja huolehtivat ulkoalueiden puhtaanapidosta ennen kuin muut kansalaiset lähtevät töihin. Työvuorojen pituudet ovat sopimuksen mukaan noin 4-8h per päivä. 

Arvostamme motivoitunutta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Hae paikkaa hakemuslomaketta klikkaamalla, lisääthän mukaan myös CV:si. Aloitamme haastattelut ja valmistautumisen tulevaa talvea varten jo hakuajan sisällä, joten nopeat syövät tässä haussa hitaat! 

Lisätietoja työstä saat Hanna Pieskältä, 040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot