(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Päätimme, ettei talvi yllätä tällä kertaa ja siksi haemme nyt 

 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Kuopion ja Siilinjärven alueelle

 

Minkälainen pesti meillä on tarjolla? Meillä on haussa reippaita tekijöitä käsilumitöihin Kuopion ja Siilinjärven alueelle. Tehtävä sisältää käsin tehtäviä kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Työt alkavat lokakuussa ja jatkuvat toukokuulle 2021 asti. Työsopimus on tarvittaessa töihin kutsuttava: Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein töitä voi olla myös aamuyön tunteina, arkena kuin viikonloppunakin. Tämä työ sopii myös opiskelijalle, mikäli haluat pari tuntia raitista ilmaa ja liikuntaa ennen aamun luentoja!

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin myös lumi-infernon keskellä.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Mikäli työ lumitöiden parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevien henkilöiden löydyttyä.

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Petri Kuikka antaa lisätietoja tehtävästä arkisin p. 050 385 3828.