(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Talvi tulee tänäkin vuonna ja siksi tarvitsemme myös tätä talvea varten fyysistä työtä pelkäämättömiä ja ahkeria käsilumityöntekijöitä kaudelle 2020-2021.

Toivomme ja odotamme hakijoilta joustavuutta työaikoihin, valmiutta lähteä nopealla aikataululla töihin ja ennen kaikkia timanttista asennetta. Osa työtehtävistä sisältää lumenpudottamista katolta, joten katsomme eduksesi, jos päätäsi ei huimaa työskennellä korkealla.

Työn aloitus ja kesto riippuu täysin talven lumen määrästä. Etsimme tekijöitä arkipäiville sekä pelkkiä viikonlopputekijöitä, eli homma sopii myös opiskelijoille erittäin hyvin.

Huomaathan, että hakijoita haastatellaan myös hakuaikana ja usein paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kalle Leipivaara
050 444 4460
kalle.leipivaara@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.