(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Viihdytkö ulkotöissä ja houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme reipashenkisiä KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemelle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta klo 3–6 välillä ja työvuoron pituus on sopimuksen mukaan 4–8 tuntia. Työajat painottuvat pääosin arkipäiville. Riippuen lumitilanteesta työvuoroja voi kuitenkin tulla myös viikonlopuille - tämän vuoksi toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Tehtävä vaatii sitoutumista lähteä työvuoroon lyhyelläkin varoitusajalla.

Tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla ensilumien tulosta lumien sulamiseen saakka. Voit olla kiinnostunut joko koko talven kestävästä, osan talvesta kestävästä tai keikkaluontoisesta työstä. Pitkästä työjaksosta kiinnostuneiden töiden on mahdollista jatkua talven jälkeen hiekanpoistoissa ja kesätöissä.

Työkohteina ovat kiinteistöjen ulkoalueet ja töitä tehdään pareittain. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja sähköpostitse salla.pyhajarvi@personalhuset.fi tai puhelimitse 040 703 5730.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä