(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Viihdytkö ulkotöissä ja houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme nyt reipashenkisiä KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemelle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta klo. 3 - 6 välillä ja työvuoron pituus on sopimuksen mukaan 4 - 8 h. Työajat painottuvat pääosin arkipäiville, riippuen lumitilanteesta - tämän vuoksi toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Tehtävä vaatii sitoutumista lähteä työvuoroon lyhyelläkin varoitusajalla. 

Tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla lumien sulamiseen saakka arviolta maaliskuun loppupuolelle sekä mahdollisesti senkin jälkeen hiekanpoistoissa ja kesätöissä. Työkohteina ovat kiinteistöjen ulkoalueet ja töitä tehdään pareittain. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja sähköpostitse jennika.puominen@personalhuset.fi tai puhelimitse 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.