(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsitkö töitä kiinteistöpalvelualalta? Oletko kiinnostunut fyysisesti vaativista tehtävistä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaillemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt reippaita KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualoilla ja talven tullessa etsimme heille reippaita ja luotettavia käsilumityöntekijöitä. Töitä on tarjolla lumisateiden mukaan tarvittaessa töihin kutsuttavassa työsuhteessa aina pitkälle kevääseen asti. Personalhusetilla voit työskennellä toiveidesi mukaan joko arkisin, viikonloppuisin tai viikon kaikkina päivinä. Työt aloitetaan usein varhain aamuyöstä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes:n mukainen.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olethan kuitenkin valmis fyysiseen työhön, joka sijoittuu pääasiassa yöaikaan ja varhaisaamuun. Tärkeintä meille on kuitenkin oikea asenne työntekoa kohtaan. Arvostamme erityisesti oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja ja mahdollisuutta lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytetään hyvää fyysistä peruskuntoa sekä täysi-ikäisyyttää yöaikaan tapahtuvan työn vuoksi. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienestien ansaitsemiseen ja samalla pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta! Työ sopii eritysen hyvin opiskelijoille sekä lisäansiota haluaville.

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Seuraa meitä nyt myös somessa: @personalhusetoulu