(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Etsitkö töitä opiskelujen tai muun elämän oheen talven ja kevään ajaksi? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme lisää KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Kuopioon ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia kiinteistönhuollon töitä mm. käsilumitöitä, hiekotusta ja lumenpudotusta.

Käsilumityöntekijänä tehtäviisi kuuluu talvisin käsilumityöt ja hiekotus eri kiinteistöissä Kuopion alueella. Mahdollisuuksiesi mukaan työtehtäviisi voi kuulua myös lumepudotus katoilta. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 05–16 välillä, 4–8h/päivä, mutta työtunteja voi olla tarjolla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti joko koko- tai osa-aikaisesti.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä. Ajokortti, oma auto ja työturvallisuuskortti katsotaan suureksi eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän työntekijämme tulevan talven sesonkiin? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.
www.hpl.fi/auktorisointi

Tervetuloa hyvän työn äärelle! www.hyvää-työtä.fi