(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Päätimme, ettei talvi yllätä tällä kertaa ja siksi haemme nyt 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

alkavalle talvikaudelle Jyväskylän alueelle. Työ sisältää piha-alueiden lumen kolausta, lapiointia sekä hiekoituksia. Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin, kun lunta tuiskuttaa, eli tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava. Talviaikaan ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun, työvuoroista tiedät viimeistään edellisenä iltana. Työt alkavat sopimuksen mukaan; ilmoitathan hakemuksessasi, millä aikavälillä olisit käytettävissä.

Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin.

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio ulkoaluehommiin on kohdallaan. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

P.S. Muistathan, että hyvin hoidetut työt voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on ympäri vuoden töitä tarjolla erilaisissa kiinteistönhoidon tehtävissä!