(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme nyt rivakoita KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Ouluun.

Työ alkaa useimmiten varhaisaamusta tai jopa yöaikaan sankan lumipyryn yllättäessä. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla aina ensimmäisistä lumisateista alkukevään hiekkojen poistoon asti. Työtä on tarjolla erityisesti viikonloppuisin ja arkipyhinä, mutta halutessasi töitä on mahdollista tehdä myös arkisin.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja työssäsi ripeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ulkoaluetöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja innokas asenne työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Henkilöauton ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. Osittain yöaikaan suoritettavan työn vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Mikäli ilmoitus puhutti juuri sinua, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi mahdollisimman pian, viimeistään 25.02.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/