Käsilumityöntekijöitä viikonloppuvuoroihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Viihdytkö ulkotöissä, houkutteleeko työn fyysisyys ja aikaiset herätykset? Voit olla etsimämme puhtaiden ulkoalueiden lähettiläs - jatka lukemista!

Etsimme talven ajalle KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ VIIKONLOPPUVUOROIHIN Kemiin. Työtä on tarjolla arviolta maaliskuulle asti. Työvuoroja tarjotaan lumitilanteesta riippuen, joten odotamme hakijalta joustavuutta vuorojen ottamisen suhteen. Työskentelet keikkalaisena, eli sinut kutsutaan töihin tarvittaessa - voit tehdä tätä työtä opintojen tai toisen työn ohessa. 

Työtehtäviin kuuluu lumen kolaaminen, lapiointi ja hiekoitukset. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti kello 3-7 välillä, työpäivien kesto sovitaan etukäteen 4-8h per päivä. 

Työkohteita ovat kiinteistöjen ulkoalueet ja työtä tehdään pareittain. Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöhuollosta tai ulkotyöstä, tärkeintä meille on kuitenkin asenne työntekoa kohtaan. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja sitoutumista, työvuoroja voi tulla lyhyellä varoitusajalla, riippuen säästä.

Hae paikkaa mahdollisimman pian hakulomakkeella, muista liittää mukaan CV. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES mukaisesti.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme Ida Aatsinki p. 050 409 7304 / ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot