Käsilumityöntekijöitä talvisesonkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Oletko säänkestävä tekijä reippaalla työotteella?


Etsimme RTK-Palvelun Tampereen toimipisteelle keikkatyöhön LUMITYÖNTEKIJÖITÄ!

Tehtävänkuva ja odotukset

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan käsin suoritettavat lumi- ja hiekoitustyöt Tampereen alueella.Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta työaikojen ja -vuorojen suhteen sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijan eduksi katsotaan aiempi kiinteistöpalvelualan ja ulkokunnossapidon kokemus sekä B-kortti. Tehtävään sisästyy kattava perehdytys, joten työt sopivat loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. 

Työsuhde

Työsuhde solmitaan tarvittaessa töihin kutsuttavan ja valitut henkilöt työllistyvät RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työt alkavat marras-joulukuussa lumitilanteen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot