Käsilumityöntekijöitä talvikaudelle 2021-2022 (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Asiakkaamme ovat tunnettuja pirkanmaalaisia kiinteistöhuoltoyhtiöitä. Etsimme nyt heille reippaita, säänkestäviä ja oma-aloitteisia

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

talvikaudelle 2021-2022!


Työt sisältävät käsilumitöitä ja hiekoitusta taloyhtiöiden pihoilla. Työvuorot ja -tunnit määräytyvät lumitilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan, sijoittuen usein aikaiseen aamuun. Työkohteet sijaitsevat pääosin Tampereen keskustan alueella.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä säänkestävää, reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työvuorot tulevat toisinaan tarjolle lyhyellä varoitusajalla, joten toivomme myös joustavuutta sesonkityön nopeisiin aikatauluihin. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat keikkaluontoisesti talvikauden 2020-2021 ajan. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet valmis aloittamaan työt ja mille aikavälille etsit töitä. Haastattelemme hakijoita ja täytämme paikkoja jatkuvasti. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1268 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Tiia Pösö arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot