Käsilumityöntekijöitä talveksi
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Oletko ulkotyössä viihtyvä lumen lähettiläs, jota työn fyysisyys lähinnä houkuttelee eikä varhainen herätyskään inhota? Voit olla etsimämme puhtaiden ulkoalueiden sankari, jatka lukemista! 

Etsimme tulevalle talvelle KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla arviolta maaliskuun loppuun, ja työt voivat mahdollisesti jatkua kesätöiden merkeissä. Vuoroja on tarjolla lumitilanteesta riippuen joten toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Työskentelet keikkalaisena, eli voit hakea tätä työtä myös esimerkiksi opintojesi ohelle ja sovittaa työt opintojesi kanssa yhteen.

Lumen lähettilään työtehtäviin kuuluu lumen kolaaminen, lapiointi ja hiekoitukset. Käsilumityöntekijöinä työskentelevät arjen sankarit aloittavat työpäivänsä pääsääntöisesti varhain kello 3-7 välillä, ja huolehtivat ulkoalueiden puhtaanapidosta ennen kuin muut kansalaiset lähtevät töihin. Työvuorojen pituudet ovat sopimuksen mukaan 4-8h per päivä. Työpäivät painottuvat lähinnä arkipäiville. 

Työkohteita ovat kiinteistöjen ulkoalueet ja töitä tehdään pareittain. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä. Tärkeintä meille kuitenkin on asenteesi ja motivaatiosi tätä työtä kohtaan. Työ vaatii hyvän fyyisen kunnon lisäksi sitoutumista, sillä työvuorot voivat tulla lyhyelläkin varoitusajalla riippuen auringon energiasta ja sääolosuhteiden nopeistakin muutoksista. 

Hae paikkaa hakemuslomaketta klikkaamalla. Aloitamme haastattelut ja valmistautumisen tulevaa vartea varten jo hakuajan sisällä, joten nopeat voivat syödä tässä haussa hitaat! 

Lisätietoja työstä antaa aluemyyntipäällikkömme Hanna Pieskä p.040 703 5730 / hanna.pieska@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot